Administrație

Bradul de 100 de mii de euro, scos la pensie

Bradul de 100 de mii de euro, cumpărat de Primăria Târgu Jiu în urmă cu trei ani şi care a fost aprins doar două sezoane, va rămâne iarna aceasta în depozit. Autoritățile au decis că este mai bine să cumpere un brad natural în acest an.

Inițial au anunțat că bradul de 100 de mii de euro va fi montat într-un cartier, după care au spus că nu ar mai fi timp pentru așa ceva. „Nu mai avem timpul necesar să-l montăm. L-am fi montat şi pe acela, însă trebuia să turnăm o fundaţie. E mai complicat de pus decât cel natural, pentru că trebuie să creezi o anumită fundaţie. Are un diametru de nouă metri. Nu mai avem timp să-l facem. Acel beton trebuie turnat şi lăsat să se maturizeze. Acum nu poţi să pui bradul într-un beton turnat de două zile”, a explicat şeful Serviciului de Gospodărire din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Bradul cumpărat cu 106.800 de euro era programat să asigure înfrumusețarea orașului timp de 12 ani. Acesta este unul dintre cei mai scumpi brazi de Crăciun cumpărați vreodată în România.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: