Comunitate

Brutărie distrusă de incendiu la Constanța

O brutărie din localitatea constănţeană Tuzla a fost distrusă într-un incendiu, miercuri dimineaţă, fiind afectată pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un incendiu izbucnit la o brutărie din localitatea Tuzla.

La faţa locului s-au deplasat 20 de pompieri cu patru autospeciale de stingere din cadrul a trei subunităţi. Astfel, două echipaje erau de la Staţia Tuzla, una de la Detaşamentul Port şi una de la Secţia Mangalia.

 
În momentul când echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului incendiul se manifesta violent, la o hală pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. În urma incendiului a fost distrusă şi o autoutilitară de transport care era parcată în faţa brutăriei, la rampa pentru încărcat.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul, iar în zonă a mai rămas o autospecială de stingere pentru supraveghere. Ei urmează să afle care a fost cauza izbucnirii focului, urmând să aibă loc şi o evaluare a pagubelor produse.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: