Comunitate

Bucată de tencuială, desprinsă din tavan la un colegiu

O bucată de tencuială s-a desprins, marţi, din tavanul unei săli de clasă din imobilul în care funcţionează Colegiul Naţional ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, clădire afectată de cutremurele produse în zona Olteniei în acest an.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au declarat că incidentul a avut loc în timpul unor expertize făcute la podul imobilului şi că în sala de clasă se desfăşurau cursuri, însă niciun elev nu a fost rănit.

”La corpul respectiv, în podul clădirii se efectuau lucrări pentru o expertiză tehnică, imobilul a fost parţial afectat de cutremurele din acest an. Echipa de inspecţie tehnică era în pod, făceau operaţiuni specifice, iar la un moment dat din tavan s-a desprins o bucată mică de tencuială. Ea a căzut în sala de clasă, dar fără a fi afectată integritatea fizică a vreunui elev”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Ionuţ Catrina.

El a precizat că în clasă se desfăşurau cursuri, fiind în sală elevi de clasa a unsprezecea.

Peste 2.000 de cutremure au zguduit, în perioada februarie-martie a acestui an, zona Olteniei, cel mai afectat fiind judeţul Gorj.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: