Politică

Cârciumaru (PSD): Ponta ar putea să zdruncine majoritatea

Senatorul PSD Florin Cârciumaru crede că vor mai fi plecări către Pro România în perioada următoare. “S-ar putea să mai plece parlamentari din PSD, în mod special de la Camera Deputaților, deputați care să facă pasul spre Pro România. Domnul Ponta s-ar putea să facă un grup destul de puternic acolo, cu care să zdruncine majoritatea”, a spus Cârciumaru. “Nu pot să dau nume, pentru că nu știu. Dar știu de la cineva de la Pro România că se discută pe toate palierele, cu mulți deputați”, a adăugat senatorul.

Acesta spune că, pe viitor, PSD trebuie să pună pe liste numai oameni loiali partidului: “Ar fi bine să tragem învățăminte, și aici mă refer la cei care conduc organizații PSD din țară, să fim foarte atenți cu oamenii pe care îi punem pe listele parlamentare. Acolo trebuie puși oameni care să reprezinte cum trebuie partidul, oameni bine pregătiți, oameni loiali partidului. Mă refer la cei din PSD care au dat ocazia să se producă acest circ”.

Președinte al PSD Gorj, Florin Cârciumaru crede că unii parlamentari ai partidului au fost parte a scenariului conceput de opoziție. “Din cele prezentate te face să crezi că a fost un scenariu făcut de opoziție cu sprijinul multor deputați din PSD. Repet, trebuie să fim foarte atenți pe viitor cu caracterul și calitatea oamenilor care sunt pe liste”, a menționat senatorul PSD.

Florin Cârciumaru a spus că la Senat nu este circ, pentru că acolo PSD are majoritate fără alte partide. “Nu sunt pesimist, sunt puțin supărat și dezgustat de ceea ce s-a întâmplat în Camera Deputaților. La Senat nu este vorba de așa ceva, avem majoritate a PSD și fără ALDE sau UDMR. La noi nu a fost niciodată acel circ produs de opoziție, în mod special de cei de la USR”, a spus senatorul PSD, declarațiile fiind făcute la Radio Infinit.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: