Comunitate

Casa unui jandarm din Arad, adăpost pentru o familie afectată de incendiu

Un jandarm și-a oferit casa drept adăpost pe timpul iernii, pentru o familie. De 21 de ani, Dan este subofițer la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, iar în timpul liber, pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntariat pentru Situații de Urgență Livada

Acum două săptămâni, a ajutat la stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe case din Cartierul Verde, din Arad. După o luptă cu focul, care a durat mai bine de 4 ore, incendiul a fost stins. Dar nu și durerea unei familii, care a rămas fără casă.

Marea problemă a familiei era găsirea unui adăpost, având în vedere că au un copil mic, de 1 an și 6 luni, și iarna se apropie.

"Soluția a venit de la colegul nostru. Dan a luat legătura cu familia respectivă și le-a oferit un apartament în care să locuiască, atât cât au nevoie, până vor reconstrui locuința distrusă de incendiu", arată Jandarmeria Română pe pagina de socializare.

Gestul lui Dan a adus liniște și speranță tinerilor părinți. Un gest pe care Dan îl face fără a aștepta nimic în schimb, căci a învățat de la părinții săi că un om bogat este acela care dăruiește.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: