Comunitate

Cât costă iubirea la Botoșani ?

Dramă pentru un tânăr din Botoșani care a fost părăsit de iubită cu o zi înaintea cununiei civile. El a chemat-o pe femeie în instanță și îi cere înapoi toate cadourile pe care i le-a făcut, inclusiv inelul de logodnă, dar și banii cheltuiți cu ea, plus daune morale, notează Botoșani News.


Relația tinerilor moldoveni a început în 2016 și a durat doi ani. Tânărul lucra în Italia și banii îi trimitea în țară. Fata a mers să îl viziteze în Italia, apoi s-au întors împreună și au stabilit să ia starea civilă și după un an să facă nunta. Doar că planurile s-au schimbat când tânărul a început să o descoasă pe fată despre modul în care a cheltuit banii trimiși de el. Supărată din cauza faptului că viitorul soț nu are încredere în ea, tânăra rupt logodna cu o zi înainte de starea civilă. Totodată, cuplul a anulat și nunta.

  
Rămas și fără mireasă, și fără bani, tânărul a cerut ajutorul magistraților Judecătoriei Botoșani. Așa, am aflat cât costă dragostea. El cere înapoi banii, inclusiv cei pentru inelul de logodnă, pentru școala de șoferi pe care i-a plătit-o tinerei, bijuterii, telefon mobil, dar și pentru biletul plătit ca fata să vină la el în Italia. Practic, tânăra ar trebui să îi restituie peste 9.000 de euro şi 3.500 de lei, dar şi daune morale de 10.000 de euro.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: