Comunitate

Câteva mii de oameni au protestat în Piaţa Victoriei

Câteva mii de oameni au protestat pe 1 decembrie în Piaţa Victoriei din București. Oamenii aveau steaguri tricolore şi ale UE şi au scandat ”Demisia!”, ”Jandarmeria apără hoţia”, ”PSD, ciuma roşie”, ”România, trezeşte-te!”, ”Fără dictatori sărbători”.

Sub mesajul ”La mulţi ani în UE, România! E timpul să scapi de hoţi!” au fost organizate astfel de manifestări în zeci de orașe din țară. „De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători şi onora România şi Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde îşi dorea să fie şi acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleaşi pe care le preţuim şi azi: domnia legii, democraţia, solidaritatea şi libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracţional care a ajuns la conducerea ei şi vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piaţa Victoriei să strigăm două lucruri: La mulţi ani, România! şi Demisia! Această ţară merită mai mult decât un Guvern incompetent şi toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie”, se arată în descrierea evenimentului.

Jandarmii au fost mobilizați în număr mic și nu au încercat să limiteze dreptul românilor de a protesta de Ziua Națională.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: