Eveniment

Caută necazul cu lumânarea: Joi a fost lovit de tren, luni a dat cu mașina peste iubită

Un tânăr de 31 de ani din județul Gorj a fost dus luni pentru 24 de ore în arest, având mare nevoie să se răcorească, dacă ținem cont de acțiunile lui din ultima vreme. Joi, 29 noiembrie, a fost la un pas să își piardă viața, după ce nu a respectat semnalul de la calea ferată din Pojogeni. Mașina luia fost acroșată de un tren de călători. Tânărul nu a fost rănit, dar circulația feroviară a fost întreruptă zeci de minute.

Luni, tânărul de 31 de ani a vrut să dea cu mașina peste fosta iubită, care nu vrea să se împace cu el. „Polițiștii din Târgu-Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă un bărbat de 31 de ani, din Pojogeni, după ce și-a amenințat fosta concubină, o femeie de 30 de ani, în mod repetat, a încercat să o lovească cu mașina, în trafic și a hărțuit-o. Față de acesta vor fi continuate cercetările pentru amenințare în formă continuată și hărțuire”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tânăra a avut noroc cu un stâlp și a scăpat cu viață. Mașina a fost din nou avariată. Marți, bărbatul va fi prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propuneri legale. (A.A.)

Vizualizări: 1,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: