Politică

Ce execuții pregătește Dăncilă de dragul lui Teodorovici

Orlando Teodorovici va fi impus candidatul PSD la alegerile prezidențiale, susțin tot mai multe surse din partid. Viorica Dăncilă e decisă să meargă pe mâna ministrului de Finanţe, chiar dacă sondajele nu sunt finalizate.

Viorica Dăncilă pregăteşte o remaniere, în urma căreia din guvern ar urma să plece Carmen Dan, Petre Daea, Ecaterina Andronescu, Răzvan Cuc, dar şi miniştri din partidul lui Tăriceanu. Conform unor surse, pentru a-i face pe plac lui Teodorovici, Dancilă ar urma să îl remanieze şi pe vicepremierul Daniel Suciu, cu care Teodorovici a avut o dispută înainte de Congres.

De asemenea, în partid urmează ca până în campania pentru prezidenţiale să fie îndepărtaţi o parte din baroni. În 25 de organizaţii judeţene vor fi alese conduceri noi în încercarea de a decupla de la butoanele puterii unii baroni vechi în partid precum Marian Oprişan, Felix Stroe, Ionel Arsene sau Niculae Bădălău. Există suspiciunea că cei menţionaţi nu vor trage pentru Eugen Teodorovici în campania pentru prezidenţiale. Viorica Dăncilă este convinsă şi că imaginea lor publică afectează partidul.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: