Sport

CFR Cluj acuză Rapidul că e ajutată de stat

Cristi Balaj, oficial al campioanei Ligii 1 CFR Cluj, a scos în evidență faptul că anumite cluburi beneficiază de ajutor de la stat și că nu este corect în condițiile în care lupta se dă și cu persoane private.

Fostul arbitru a făcut chiar o comparație cu Rapid, club care beneficiază de un stadion construit de Compania Națională de Investiții. Într-o intervenție telefonică în direct, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Balaj și-a exprimat punctul de vedere. ”Rapid beneficiază de un stadion nou, aici este oarecum frustrant. Este o luptă incorectă, din punctul nostru de vedere. Ne chinuim să investim, să menținem, să întreținem, să îmbunătățim baze sportive pentru care plătim și impozit. Mai sunt situații în care Consilii Locale și Județene susțin financiar anumite cluburi, iar noi, cei de la CFR Cluj, clubul care plătește cei mai mulți bani din cauza contractelor mari și a faptului că avem baze sportive proprii, nu beneficiem de nicio sumă! Ne-am dori să existe aceeași situație ca în Ungaria, în care cluburile profesioniste din prima primesc 40% din buget exclusiv pentru copii și juniori. Vrem și noi să beneficiem de bani, doar pentru copii și juniori, așa cum o fac și alte cluburi”, a spus Balaj.

Cel mai așteptat meci din etapa cu numărul 24 a Ligii 1,CFR Cluj - FCSB, se va disputa pe un gazon destul de greu, din cauza vremii.

Vizualizări: 57

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: