Sport

CFR Cluj, eliminată chiar din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut la lovituri de departajare în faţa armenilor de la Piunik. Scorul a fost 2-2 (3-4 la 11 m), iar Petrila şi Camora au ratat pentru clujeni.

Într-un meci contând pentru manşa secundă a primului tur preliminar din Liga Campionilor, CFR Cluj a pierdut la lovituri de departajare în faţa echipei armene Piunik. Scorul final a fost 2-2 (3-4 la 11 m).

Clujenii au marcat primii, prin mijlocaşul Adjei-Boateng, în minutul 6, acesta reluând cu capul, în plasă, o centrare a lui Deac.

Oaspeţii au egalat la primul lor şut pe poartă, în minutul 89, prin Gajic, care a înscris cu o lovitură de cap la un corner.

Al doilea gol al gazdelor a fost reuşit de Petrila, în minutul 94, după o pasă a lui Deac, iar Gajic a egalat pentru a doua oară în minutul 119.

În minutul 109 portarul clujenilor, Bălgrădean, a apărat un penalty executat de Harutyunyan.

La loviturile de la 11 metri, pentru CFR Cluj au marcat Dugandzic, Burcă, Muhar şi au ratat Petrila şi Camora.

Pentru Piunik au înscris Cociuc, Dashyan, Harutyunyan şi Avagyan

CFR Cluj va juca în turul II preliminar din Conference League.

Arbitrul italian Michael Fabbri a condus următoarele echipe:

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Deac (min. 114 Muhar), Adjei-Boateng (min. 114 Yuri Matias), Cvek (min. 86 Bordeianu) – Păun (min. 71 Petrila), Debeljuh (min. 86 Dugandzic), Roger (min. 96 Emmanuel Yeboah). Antrenor: Dan Petrescu.

Piunik: Yurchenko – Juninho (min. 103 Avagyan), Vakulenko (min. 90 Najaryan), Gajic, Kovalenko – Cociuc, Zambrano Renzo Jose (min. 64 Harutyunyan), Gonzalez (min. 64 Mladenovic) – Dashyan, Otubanjo (min. 85 Davidian), Nenadovic (min. 46 Juricic). Antrenor: Yegisghe Melikian

Odată cu acest insucces s-a dus pe apa sâmbetei și bonusul financiar oferit de UEFA, în valoare de 380.000 de euro, bani care au ajuns acum în contul armenilor.

CFR Cluj va evolua acum în turul doi al Conference League, unde o va întâlni pe Inter Club d'Escaldes din Andorra. Premiile din această competiție sunt mult mai mici.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: