Sport

Chelsea și-a dat afară antrenorul cu care a cucerit Liga Campionilor

Antrenorul Thomas Tuchel a fost demis de Chelsea după înfrângerea cu 1-0, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, cu Dinamo Zagreb.

Noul proprietar, Todd Boehly, a luat prima decizie majoră după ce l-a înlocuit pe Roman Abramovic, renunțând la tehnicianul cu care Chelsea a câștigat Liga Campionilor în 2021.

Chelsea ocupă locul șase în Premier League și a început mizerabil campania din Liga Campionilor 2022-3023, Tuchel fiind demis la câteva ore după umilitoarea înfrângere cu 1-0 din Croația, cu Dinamo Zagreb chiar în al 100-lea său meci la cârma londonezilor.

“În numele tuturor celor de la Chelsea FC, clubul vrea să îşi exprime recunoştinţa faţă de Thomas şi de staful său pentru eforturile lor în perioada petrecută la club. Thomas va avea un loc în istoria Chelsea, după ce a câştigat Liga Campionilor, Supercupa şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Ajungându-se la 100 de zile de când noul grup are în proprietate clubul şi acesta muncind mult în continuare pentru ca gruparea să progreseze, noii proprietari consideră că este momentul potrivit pentru această tranziţie”, se arată pe site-ul chelseafc.com.

Vizualizări: 56

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: