Justiție

Cinci bărbați din Timiș, predați autorităților italiene. Ce au făcut!

Poliţiştii  timișeni au depistat cinci persoane urmărite de autoritățile din Italia, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat.

La data de 4 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor municipiului Lugoj, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au  depistat 5 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, urmărite internațional.

Pe numele acestora, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat.

Pentru depistarea acestora, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: