Eveniment

Cinci răniți după ce o șoferiță a trecut pe roșu

Cinci persoane, între care trei pietoni, au fost rănite, în timpul nopţii de duminică spre luni, în urma unui accident petrecut în zona Podului Garibaldi, din Cluj-Napoca, între două maşini şi un autobuz.

Potrivit Poliţiei Cluj, accidentul s-a petrecut în zona Podului Garibaldi, din Cluj-Napoca, iar cei trei pietoni traversau regulamentar. „Cauza producerii accidentului a fost nerespectarea culorii roşii a semaforului. Au fost cinci victime, între care trei pietoni. Femeia care a provocat accidentul este printre persoanele rănite”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Accidentul a avut loc putin dupa ora 21, in zona Salii Polivalente din Cluj-Napoca. Din primele informatii, o soferita care conducea un autoturism inmatriculat in judetul Salaj, ar fi patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului. A intrat in coliziune cu un autoturism BMW care circula regulamentar, iar cel din urma a fost proiectat intr-un autobuz. Trei pietoni care traversau regulamentar strada pe trecere, printre care si un copil, au fost raniti de unul dintre autoturisme. La spital a ajuns si soferita care a provocat totul, dar si un pasager al masinii pe care o conducea.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: