Eveniment

Cinci răniți în accident. Mergeau să se roage la Prislop

Trei autoturisme au fost implicate sâmbătă într-un accident care a avut loc în zona localității Bănița, pe DN 66, la km 146+100 m. La fața locului s-au deplasat un echipaj cu medic de la Petroșani, echipaj cu asistentă și SMURD Baru și Petroșani.

În urma evenimentului 5 persoane au solicitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spitalul din Petroșani. Cele 5 persoane rănite sunt rude, veneau de la Vâlcea și mergeau la Prislop, cu două autoturisme.

Răniții transportați la spital provin din cele două autoturisme care se îndreptau spre Prislop. O femeie de 29 ani are traumatism cranian, contuzie umăr stâng și genunchi srâng, fiica ei, de 4 ani are un traumatism cranian minor, soțul ei 31 ani s-a ales cu traumatism cranian și de umăr stâng, o fetiță de 4 ani, verișoară cu cealaltă, tot cu traumatism cranian și contuzie abdominala și mama ei, de 31 ani, gravida în 4 luni, cu traumatism cranian, contuzie umăr stâng.

Din primele cercetări, cauza probabilă a accidentului a fost pătrunderea pe contrasens a conducătorului auto, care circula dinspre Hațeg spre Petroșani și a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme, care circulau regulamentar. 

Vizualizări: 563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: