Minciuna zilei

Ciolacu: Partidul este pe șine

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, că "partidul este pe şine" şi că au fost rezolvate problemele de ordin administrativ şi organizatoric din interiorul formaţiunii politice.

"Eu am primit un mandat de la colegii mei şi cred că, până acum, nu m-am făcut de râs şi nu vreau să mă fac de râs până duc mandatul, până la Congres. Am o veste bună pentru pesedişti, tot ce a ţinut de probleme administrative şi organizatorice ale partidului s-au rezolvat, partidul este pe şine. Nu contează cine candidează la Congres, nu m-am decis dacă o să candidez sau nu, dar nu cred că asta e esenţa Congresului. Cred că modificările la statut sunt foarte importante şi modul cum se va candida, dacă se va candida cu o echipă şi cu un program politic, ar fi pentru prima oară în interiorul partidului când se face acest lucru şi eu sunt unul dintre susţinătorii acestei teme şi acestui mod de abordare. Şi atunci nu mai este o luptă exclusiv raportată de către mass media, o luptă pe funcţii, trecem la altă treaptă, ar fi o discuţie despre de proiectele politice clar exprimate ale fiecărui lider al moţiunii", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

Liderul PSD a opinat că este important să fie mai mulţi candidaţi la Congres şi s-a pronunţat pentru a se mări "cercul decizional".

Vizualizări: 367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Minciuna zilei:

Citește și: