Sport

Ciprian Marica a suferit un accident rutier

Ciprian Marica a avut parte de un incident mai puțin plăcut miercuri seară. Fostul internațional român a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se îndrepta spre sediul Digi Sport, pentru a participa la emisiunea "Fotbal Club". Ciprian Marica a povestit tot ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

"Am zis să ajung mai repede la voi și am zis să vin cu scuterul, că era mai la îndemână. Un domn a vrut să întoarcă pe dublă linie continuă și a dat peste mine. M-a lovit, dar sunt ok. Da. S-a oprit și m-a întrebat dacă sunt ok, i-am zis că da", a povestit Ciprian Marica la "Fotbal Club".

Ciprian Marica a vorbit și despre partida pe care România o va disputa cu Spania, în preliminariile Campioantului European de Fotbal, din 2020. Fostul atacant al naționalei e de părere că selecționerul Cosmin Contra procedează bine în cazul în care va alege să meargă pe mâna unor jucători cu experiență.

"Într-un meci cu Spania ai nevoie de jucători cu experiență. Nu poți să intri cu jucători tineri într-un meci cu Spania, pentru că se poate sfârși rău", a mai spus Marica.

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: