Politică

Claudiu Manda, șeful de campanie al PSD

Marcel Ciolacu a făcut cîteva declarații surprinzătoare după recenta ședință a capilor PSD. El a spus că nu va fi niciodată contracandidatiul lui Sorin Grindeanu și nici Grindeanu nu va fi vreodată contracandidatul său.

Nu știm de ce s-a grăbit să facă precizările, că doar nu cred că-l lăsa Olguța Vasilescu să-l aducă pe Grindedanu pe post de aspirant la președinția partidului, având în vedere faptul că timișoreanul este văr primar cu soția lui Ponta, iar Ponta nu este unul dintre preferații Olguței Vasilescu.

Mai mult și mai devreme aceasta vrea să-i preleveze postul "ilustrului" său soț, Claudiu Manda, pe care l-a propus și l-a instalat șef de campanie alături de Mihai Tudose, proaspăt revenit în PSD. Dacă maleabilul Ciolacu va candida la Congres la șefia supremă cu un cantracandidat ca Mihai Tudose, cu siguranță va ocupa onorabilul loc doi, pe Tudose susținîndu-l baronii care se simt mai aproape de el decît de Ciolacu.

Pînă pe 19 februarie, cînd se va anunța data exactă a Congresului PSD, trebuie să amintim că, pe surse, pesediștii își doresc și ei alegeri anticipate, confirmare pe care o vom avea dacă vor trînti în Parlament și Guvrernul Orban 3.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: