Sport

Clubul Universitatea Craiova și-a suspendat activitatea

Clubul Universitatea Craiova a decis să-şi suspende activitatea începând de sâmbătă până pe 21 aprilie, dată la care intenţionează să efectueze un cantonament pentru a pregăti finalul de Play-Off sau noul sezon competiţional, în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel de organizator de competiţie.

"În funcţie de evoluţia situaţiei pandemiei de COVID-19, data programată pentru reunire poate suferi modificări în sensul devansării sau amânării acesteia", a anunţat clubul craiovean.

Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul Covid-19 şi luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, Federaţia Română de Fotbal a decis, joi, să suspende toate competiţiile până la data de 31 martie 2020.

Astfel, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal şi competiţiile de la nivel judeţean sunt amânate până la 31 martie. În funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional data se poate modifica.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: