Politică

Codrin Ștefănescu are patru nume pentru prezidențiale. Fără Dăncilă!

"Liviu Plesoianu, Serban Nicolae, Olguta Vasilescu sau Gabriela Firea! Doar unul dintre acestia poate candida din partea PSD, cu sanse reale in turul 2", susține Codrin Ștefănescu.

Acesta a spus că poate candida "doar unul dintre cei care s-au luptat ani de zile cu abuzurile unui sistem toxic si ticālos".

Codrin Ștefănescu a spus despre cei patru că sunt oameni care au fost vânati in adevaratul sens al cuvantului. "Olguta plimbatā cu catuse la maini ptr o fapta inexistenta! Firea amenintata ca-i vor fi rapiti copiii! Plesoianu si Serban amenintati in mod constant cu moartea! Oameni din partid hartuiti, umiliti si batjocoriti in fiecare zi de o camarilā de serviciu formatā din mercenari lipsiti de orice moralā si de scrupule! Ani si ani de zile la rand. Cand multi altii tāceau infricosati si speriati chiar si de propriile umbre. Doar unul dintre acestia poate primi voturile celor care inca mai cred in “dreptate panā la capāt”, celor care inca mai cred in drepturi si libertati, celor care doresc o tara normala fara abuzuri si teroare! Altfel nu vom reusi si ne vom face si de râs ca partid. Sper ca acesti oameni sā fie evaluati corect in sondajele secrete si in tot felul de analize interne. Pe care sincer, habar n-am cine le realizeaza si in folosul cui!", scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: