Administrație

Cofetărie amendată din cauza unui șobolan

O cofetărie din Târgu Jiu a fost amendată cu 12.000 de lei, după ce un client a filmat un șobolan care urca pe un perete și a postat imaginile pe pagina de socializare. Cofetăria funcționează la parterul unui bloc, șobolanul venind cel mai probabil din subsol.

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj au fost în control duminică dimineața. Aceștia au constatat neconformități cu ocazia inspecției spațiilor, echipamentelor și documentelor aferente efectuării acțiunilor periodice de dezinsecție – deratizare.

"În consecință s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 12.000 lei pentru neefectuarea la timp a acțiunilor de dezinsecție – deratizare și s-a impus măsura suspendării temporare a activității de producție și comercializare pentru o perioadă de 7 zile, cu obligativitatea igienizării generale și a unei operațiuni DDD", a comunicat Sorin Ștefănescu, director executiv al DSVSA Gorj.

Înainte de a permite reluarea activității, inspectorii vor efectua un recontrol, ocazie cu care se vor face teste de sanitație pentru verificarea eficienței operațiunilor impuse.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: