Administrație

Compania Naționala de Investiții construiește cinematograf 3D într-o comună amărîtă

 
 
Comuna Balș din judeţul Iaşi poate bate recordul la proiecte inutile. După ce în urmă cu câţiva ani autorităţile au amenajat un parc într-o zonă mlăştinoasă, acum se conturează pe hârtie un cinematograf 3D pentru cei 3.000 de locuitori, majoritatea pensionari.

Compania Naţională de Investiţii derulează un program de amenajare de cinematografe 3D în zona rurală a României. Printre comunele vizate se numără şi Balş, din judeţul Iaşi. Acolo trăiesc puţin peste 3.000 de locuitori, majoritatea pensionari cu nevoi mult mai mari: canalizare, gaz metan şi drumuri asfaltate.

Cinematograful ar urma să fie ridicat pe un câmp, la iniţiativa fostului primar. Actualul primar se opune realizării acestui obiectiv şi spune că ideea îi aparţine fostului edil, doar că abia acum a primit finanţarea.

„Cum să construim aşa ceva?! Avem lucruri mult mai importante de făcut. Vom face notă de renunţare la acest proiect. Vom solicita altceva, ne-am gândit la o sală de sport. Ar fi mult mai bună decât un cinematograf la care nu ar veni nimeni. S-ar cheltui nişte bani de pomană”, a declarat Vasile Acatrinei, primarul Comunei Balş.Și cine ar face sport în sala, cei 3000 de pensionari gîrboviți ai comunei? Primarul actual nu face altceva decăt să înlocuiască un proiect inutil cu altul la fel de inutil.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: