Politică

Congres USR pe 17 iunie

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, anunţă că pe 17 iunie va avea loc un congres al partidului în cadrul căruia vor fi luate decizii, inclusiv pentru a construi o alternativă în jurul USR pentru alegerile de anul viitor.

Tot joi, USR a lansat "Cartea neagră a guvernării PSD-PNL", în care sunt semnalate "cele mai mari scumpiri" din ultimii 20 de ani, o "explozie" a ratelor la credite, faptul că datoria României a depăşit în luna mai pragul de 50% din PIB, dar şi că numărul de angajaţi din sistemul public a atins în noiembrie 2022 "un maxim istoric al ultimilor 12 ani", ajungând la 1.280.003 persoane.

"Avem pe 17 iunie un congres mare. Suntem într-un punct greu pentru România. Şi congresul nostru este despre a pregăti, împreună cu toţi colegii noştri din partid, din toate judeţele, cu delegaţi, anul electoral 2024. Vom avea şi dezbateri, vom lua şi decizii, ca să ne punem în cea mai bună poziţie pentru a construi această alternativă în jurul USR pentru anul viitor", a spus Drulă, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul partidului.

Vizualizări: 54

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: