Sport

Cornel Dinu, despre Dinamo: "O zdreanță de echipă!"

Dinamo a mai înregistrat un eșec, 1-1 la Mediaș, și se zbate în subsolul clasamentului fără perspective prea mari de a ieși de acolo.

De aeeași părere este și Cornel Dinu, una dintre legendele clubului, care a caracterizat plastic situația de la club.

„E foarte greu pentru Dinamo… doar învârtelile de cârpeli din ultimii ani, care au continuat până la venirea lui Mircea Rednic, nu pot decât să contureze imaginea unei zdrențe de echipă, care, în momentul când cârpești într-un loc, se rupe într-altul.

Mircea Rednic a încercat să surprindă, a schimbat poziția unor jucători pentru a crea probleme în sistemul defensiv advers, dar se vede că, din punct de vedere tactic, de la mijloc în față coordonarea de joc n-a fost deloc antrenată și este ca și inexistentă.

Se vede că nu se justifică aducerea unor jucători în ultima perioadă, deși este evident că este greu să găsești în situația actuală jucători de calitate, competitivi. Se poate face un proces de intenție ca randament de joc fotbaliștilor de la care se așteaptă mai mult, Gabi Torje, Deian Sorescu și chiar acest Mirko Ivanovski, dar în momentul în care nu ai mijlocași care să-i servească, sigur că și randamentul acestora are de suferit", a declarat Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Vizualizări: 257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: