Sport

Corpul lui Emiliano Sala a fost recuperat din avionul prăbușit

Corpul aflat în epava avionului prăbuşit în Canalul Mânecii şi recuperat în această săptămână este al fotbalistului Emiliano Sala, au anunţat autorităţile britanice. Autorităţile engleze au identificat corpul recuperat din avion, acesta fiind argentinianul Emiliano Sala, fotbalistul de 28 de ani, transferat de FC Nantes la Cardiff City, scrie News.ro.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii. Scafandrii au recuperat  doar un cadavru din avionul descoperit pe fundul Canalului Mânecii.

În avionul dispărut de pe radar pe 21 ianuarie și găsit în Canalul Mânecii pe 3 februarie se aflau fotbalistul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson.

FC Nantes, ultima echipă pentru care a evoluat Emiliano Sala, a hotărât să retragă tricoul numărul 9 în memoria atacantului decedat în accidentul aviatic produs în urmă cu mai bine de două săptămâni. "Pentru că Emiliano va face mereu parte din legendele care au scris istorie pentru Nantes, numărul 9, pe care el l-a purtat, va fi retras", se arată într-un comunicat oficial al grupării franceze.

Emiliano Sala (28 de ani) a jucat timp de trei ani și jumătate la Nantes, perioadă în care a disputat 133 de meciuri și a marcat 48 de goluri.

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: