Eveniment

Crimă la un cămin de bătrâni. „La ora 5 fără un sfert, a luat briceagul şi s-a dus şi l-a înjunghiat"

Un bătrân de 79 de ani, dintr-un cămin de bătrâni din Călărași, şi-a înjunghiat doi colegi în urma unui conflict. Unul dintre bărbaţi a murit câteva ore mai târziu la spital. Ce spune directoarea căminului despre agresor.

Incidentul s-a petrecut, ieri, la căminul pentru persoane vârstnice Sf. Antim Ivireanul, din Călărași, acolo unde, pe fondul unui conflict, un bătrân în vârstă de 76 de ani şi-a înjunghiat doi colegi de 80 şi 60 de ani, folosind un obiect contondent.

Victimele au fost transportate la spital, dar, din păcate, bărbatul de 80 de ani a murit câteva ore mai târziu.

Potrivit directoarei, bărbatul a fost evaluat psihic în luna august şi niciodată, pe durata șederii sale în cămin, nu a făcut ceva grav.

„La ora 5 fără un sfert, a luat briceagul şi s-a dus şi l-a înjunghiat. (…) Nu mi-a venit să cred. Nimeni nu dormea din rândul salariaților. La câteva secunde partea medicală a instituţiei a fost acolo. A fost acasă avea bilet de voie şi când s-a întors… E șocant ce s-a întâmplat”, spune directorul căminului de bătrâni, citat de calaraşipress.ro

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a precizat un oficial din Poliţie.
 
 

Vizualizări: 18

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: