Stil de viață

Croitoreasa de la “Românii au Talent” a primit primul Golden Buzz

VEZI AICI PIESA DIN CONCURS. Ana Maria Pantaze este croitoreasă de profesie şi anul acesta s-a înscris la “Românii au Talent” convinsă de prietenii care au ascultat-o la karaoke.Tânăra cu o voce impresionantă are 38 de ani și este din București, ea fiind prima concurentă care a primit un Golden Buzz.

Concurenta a mărturisit că nu a cântat până acum pe nici o scenă. Ana Maria Pantaze trăiește din salariul modest de croitoreasă pe care îl primește de la patronii săi. Pasiunea pentru muzică e mai veche, tânăra povestind că a început să cânte fredonînd în baie, și, ulterior, la karaoke cu prietenii: “Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus”.

În copilărie, părinții Anei Maria Pantaze au îndrumat-o spre balet și dansuri clasice, însă din cauza costurilor prea mari ale cursurilor și echipamentelor, care erau mult peste venitul familiei, ea a fost nevoită să renunțe la visul său măreț. “Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a povestit Ana Maria Pantaze într-un interviu acordat pentru romaniiautalent.protv.ro.

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: