Stil de viață

Culiță Sterp s-a ascuns în toaletă

Înainte de accidentul în urma căruia șoferul celuilalt autoturism a ajuns la spital, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj conducând cu 96 km/h.


Sterp nu a oprit la semnalele agenților de la rutieră, și-a continuat drumul cu viteză, iar câteva secunde mai târziu a avut loc impactul. Imediat după accident, Culiță Sterp a intrat pe interzis, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și s-a ascuns într-o toaletă ecologică.

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita de la care se deschide dosar penal.

Familia lui Sterp a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care anunță că manelistul este bine. Iar Culiță Sterp, cu puțin timp înainte să fie reținut a distribuit melodia „Când am o zi grea”, fără alte comentarii despre cele petrecute.

Manelistul în vârstă de 30 de ani a provocat accidentul în Cluj Napoca, joi dimineață, în jurul orei 02:00.

În urma accidentului, conducătorul auto de 32 de ani în care Culiță a intrat a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat. În cazul acestuia, testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: