Poanta zilei

Cum poți parca ieftin în Londra

Dl. Singh intră într-o bancă din Londra și întreabă ofițerul de credite despre un imprumut rapid. El spune că merge în Europa pentru afaceri timp de două săptămâni și are nevoie să împrumute 5000 £. Ofițerul de credite spune că banca va avea nevoie de un fel de garanție pentru împrumut, așa că domnul Singh dă cheile unui nou Rolls Royce, care costă un sfert de milion de lire sterline.

"Mașina este parcată pe stradă în fața băncii", spune clientul, "și am toate documentele necesare."

Angajatul bancii este de acord să accepte mașina ca garanție pentru împrumut. După plecarea clientului, ofițerul de credite, președintele băncii și toți colegii săi se bucură copios pentru reușită lor, un Rolls Royce de 250.000 de lire sterline garanție pentru un împrumut de 5.000 de lire sterline.

Unul dintre angajați conduce Rolls-ul în garajul subteran al băncii și o parchează acolo. Două săptămâni mai târziu, clientul se întoarce, plătește suma de 5000 de lire sterline și dobânda, care ajunge la 15,41 £.

Ofițerul de credit spune: "Domnule, trebuie să vă spun că suntem puțin cam contrariati. În timp ce ați fost plecat, v-am verificat și am descoperit că sunteți un multimilionar. De ce să aveti nevoie să împrumutați 5.000 de lire sterline?"

Clientul răspunde: "Unde altundeva in Londra îmi pot parca mașina timp de doua săptămâni pentru doar 15,41 £?".

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Poanta zilei:

Citește și: