Social-media

Cum s-a terminat povestea de dragoste a unui bărbat însurat cu o refugiată din Ucraina

Presa britanică susține că povestea de dragoste dintre Tony Garnett (29 de ani) și tânăra ucraineancă refugiată Sofia Karkadym (22 de ani) a ajuns la final, aceasta din urmă plecând deja înapoi spre țara natală afectată de război.

La începutul lunii mai, blonda a fost primită în locuința lui Tony Garnett și a soției sale Lorna, care au împreună și doi copii. Cele două femei n-au rezistat mult timp împreună, Sofia fiind nevoită să plece din locuința aflată în orașul Bradford după o ceartă dintre ucraineanca din Lvov și gazda sa.

Ei bine, surpriza a venit de la Tony, bărbatul hotărându-se să o urmeze pe Sofia și să-și părăsească familia, după o căsnicie de 10 ani. După numai patru luni, se pare că aventura extraconjugală a britanicului a ajuns la final. „Sunt sută la sută gata cu ea. Nu mai suntem un cuplu”, a declarat el pentru MailOnline. Acesta a acuzat-o pe Sofia că s-a îmbătat în mod repetat și că a aruncat un cuțit într-un perete al bucătăriei la casa închiriată pe care au folosit-o în Bradford.

Pentru că n-a mai fost cale de împăcare, refugiata ucraineană părăsită s-a întors în țara natală, fiind însoțită la aeroportul din Manchester chiar de către Tony Garnett, după cum se poate vedea AICI.

Conform jurnaliștilor care s-au aflat la aeroport, Sofia Karkadym l-a implorat pe Tony Garnett s-o ierte până în momentul îmbarcării în avionul spre Ucraina, fără succes însă.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: