Politică

Cumnatul Olguței Vasilescu a fost numit director al Aeroportului Internațional Craiova

Sorin Manda, fratele europarlamentarului PSD Claudiu Manda, a fost numit director general interimar al Aeroportului International Craiova (AIC).

Consiliul de Administratie al Aeroportului l-a numit pe Manda in functia de director interimar, pe data de 5 ianuarie, anunta Gazeta de Sud.

 
„Este o noua provocare pentru mine si sper ca experienta dobandita in administratia locala sa ma ajute, mai ales ca traversam o perioada dificila, cu o lipsa de predictibilitate in acest domeniu. Sunt multe proiecte in implementare pentru dezvoltarea Aeroportului International Craiova care trebuie duse la bun sfarsit si aici vom avea nevoie si de sprijinul Consiliului Judetean Dolj, pentru care aeroportul a fost mereu o prioritate”, a declarat Sorin Manda.

Anterior, el a fost administrator si director general la RAT SRL Craiova, societatea care gestioneaza transportul public in comun din Craiova, functie din care a demisionat in luna noiembrie 2020. In perioada 2017 – 2019, Manda a ocupat functia de administrator public al municipiului Craiova.

 
 

Aeroportul Craiova se afla subordinea Consiliului Judetean Dolj, care este condus de Cosmin Vasile (PSD), un apropiat al lui Claudiu Manda.

Sorin Manda a fost director al RAT SRL (societatea care gestioneaza transportul public in comun din Craiova) din 2015 pana in 2017 si in perioada decembrie 2019 – noiembrie 2020. In perioada 2017 – 2019 el a ocupat functia de administrator public al municipiului Craiova.

Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: