Comunitate

Dacia Duster Pick-up este în procedura de omologare

Dacia Duster Pick-up va deveni o realitate în acest an, anunță directorul general al Renault Commercial Roumanie. Automobilul fabricat în Mioveni va fi un vehicul 'orientat spre muncă, nu pe latura de lifestyle.

Într-un interviu acordat publicației 0-100.ro, directorul general Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra, a declarat că viitorul model Dacia Duster Pick-up este deja în procedura de omologare iar după aceea va putea fi vândută în rețeaua Dacia. În cadrul aceluiași interviu, directorul general al Renault Commercial Roumanie a declarat că Dacia urmează să lanseze ediții limitate și numeroase alte noutăți în gamă, inclusiv pentru Duster.

Maşina este o utilitară care va avea capacități off-road net superioare actualelor utilitare din gamă. Proba de foc va fi lungimea benei și sarcina maximă utilă a pick-up-ului rezultat. În mod evident, aceste două valori importante nu vor fi la fel de ridicate ca la pick-up-urile oferite în prezent pe piață de alți producători, din moment ce se presupune că va fi păstrată platforma tehnică de Duster bazată pe o caroserie autoportantă și nu se va apela la montarea caroseriei pe șasiu, cum se întâmplă la pick-up-urile convenționale.

Vizualizări: 307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: