Politică

Dacian Cioloş susține protestele din educație

Dacian Cioloş susține protestele din educație și spune că e  timpul să nu ne mai speriem de grevele care sunt pur şi simplu oglinda eşecului politicienilor şi partidelor.

Dacian Cioloş a precizat că susţine acţiunile de luni ale profesorilor, care "au ajuns într-o situaţie disperată", adăugând că grevele sunt "oglinda eşecului politicienilor şi partidelor în materie de politici publice şi sunt inevitabile pe mandatul acestei mari coaliţii fără viziune".

"E timpul să nu ne mai speriem de greve, ele sunt pur şi simplu oglinda eşecului politicienilor şi partidelor în materie de politici publice şi sunt inevitabile pe mandatul acestei mari coaliţii fără viziune. Iar în cazul profesorilor, învăţătorilor şi educatorilor greva care începe mâine este şi un semnal clar că demnitatea celor care au ales să formeze generaţiile viitoare este ignorată de prea mulţi ani în care "România educată" s-a transformat într-un şantier neterminat. Da, demnitatea înseamnă şi salarii decente şi nu sunt de acord cu cei care le spun oamenilor din învăţământ să se plângă mai întâi de calitatea programelor educaţionale, înainte de a cere bani", a scris Cioloş pe Facebook.

Potrivit acestuia, "educaţia nu se face pe stomacul gol, nici al profesorului şi nici al elevului, educaţia are nevoie de oameni al căror stres trebuie să fie doar cel despre modelarea viitorilor cetăţeni ai României.

Vizualizări: 41

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: