Politică

Dăncilă, atac dur la Pleșoianu

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că nu este condusă de servicii, cum a sugerat Liviu Pleșoianu, precizând că și ea l-ar putea critica pentru discursul antieuropean și antiamerican de la Congres.

„Nu poți să cobori așa de jos și să acuzi pe cineva fără argumente. Nu sunt condusă de servicii, dar e normal să existe o cooperare pe anumite teme. Trebuie să ai informații despre ce se întâmplă în țara ta”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Liderul PSD a precizat că l-a lăsat pe Liviu Pleșoianu să candideze pentru conducerea formațiunii social democrate, deși nu îndeplinea condițiile. „Dar mă deranjează că un coleg vine cu astfel de acuzații în spațiul public. Eu i-am rugat pe colegi să-l lase pe Pleșoianu să candideze la PSD, chiar dacă nu îndeplinea toate condițiile, nu înțeleg deloc acest joc. L-am băgat în sondajul pentru prezidențiale, pentru că a spus că vrea să candideze. Și eu aș putea să îl critic pentru discursul antieuropean și antiamerican de la congres, pe care eu nu mi-l asum”, a completat Viorica Dăncilă.

Liviu Pleșoianu, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcția de președinte PSD, a acuzat-o pe aceasta că s-a dezis de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, și spune că a „Dăncilă a predat cu arme și muniții partidul inclusiv față de domnul Klaus Iohannis”.

Vizualizări: 409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: