Stil de viață

Daniela Crudu, bătută de iubit

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5.30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii, ajunși la fața locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

 
„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

Daniela Crudu a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.

Daniela Crudu, cunoscută și sub numele de Cruduța este o asistentă TV și model Playboy din România. Crudu a ajuns cunoscută publicului românesc prin intermediul matinalului 'Neatza cu Răzvan și Dani unde timp de 3 ani a avut rolul de „vecină”.

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: