Comunitate

De ce este Viorel Teacă imaginea polițistului român

Viorel Teacă în vârstă de 45 de ani din Sibiu este polițistul ales de șefi să prezinte noua uniformă a Poliției Române, o serie de filmări cu noul echipament al MAI fiind deja postate pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.

Viorel Teacă este unul dintre cei mai apreciați polițiști din Sibiu, devenind cunoscut și la nivel național în iarna anului trecut după ce o filmare în care polițistul a fost surprins jucându-se în zăpadă cu mai mulți copii a devenit virală pe internet. Imaginile au primit mii de aprecieri, Viorel Teacă fiind felicitat pentru faptul că a acceptat să intre în jocul celor mici.

Pe pagina sa de Facebook, Viorel Teacă a postat o serie de filmări de utilitate publică destinate în special șoferilor. Polițistul, care este și formator acordare prim ajutor de baza în cadrul Poliției Române, și-a câștigat respectul urmăritorilor pentru că nu folosește un limbaj de lemn specific oamenilor legii, având un comportament firesc în fața camerei de luat vederi.


Multe dintre postările sale surprind momente în care Viorel Teacă le face pe plac copiilor și acceptă să se joace cu ”sirenele” mașinii de poliție, oferindu-le în același timp mici cadouri, dar și filmări ironice în care simulează de exemplu primirea de ”mită”, o gogoașă din partea unui șofer american prins că a condus cu viteză peste limita legii. Într-o altă postare Teacă este filmat în timp ce aleargă ca să ”scoată gogoașa”.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: