Eveniment

Declarat mort, în locul fratelui geamăn

Un român a murit duminică, 7 noiembrie, pe o autostradă din Austria, dar poliția l-a declarat mort pe fratele lui geamăn, după ce i-a confundat pe cei doi. Sora lor a lămurit confuzia, scrie cotidianul austriac Krone.

„Remus este încă în viață”, e declarație unei românce care și-a pierdut unul dintre frați în accidentul de pe autostrada de vest, lângă Asten, în apropiere de Linz. Sora gemenilor a lămurit o confuzie apărută după impactul dintre un Audi și un Renault. Duminică dimineață, la scurt timp după ora 5, micul Renault roșu care se îndrepta spre Viena și era condus de un român în vârstă de 55 de ani a fost izbit din spate de un break Audi.

Șoferul de 41 de ani văzuse probabil prea târziu mașina, în ceața deasă. În timp ce cel care a provocat accidentul a coborât rănit ușor de la volan, șoferul mașinii izbite violent a murit pe loc. Polițiștii au presupus că proprietarul înregistrat al autoturismului Renault e și șofer și au informat rudele românului, care locuiește în Kupferzell, în Germania, la nord-est de Stuttgart, la 450 de kilometri distanță.

Dar acum a venit mesajul că a existat o confuzie. Sora românului a declarat că fratele ei Remus H., care a fost declarat mort, este în viață. Victima este fratele său geamăn, Romulus H. Împrumutase mașina care îi aparține fratelui geamăn. Deși acum victima a fost identificată corect, șoferului ucis i se face autopsia.

Poate că există o explicație medicală de ce românul a condus mult mai încet decât mașina care l-a lovit din spate.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: