Stil de viață

Declarație șocantă a lui Mircea Badea

Mircea Badea a surprins pe toată lumea când a anunțat, în emisiunea pe care o prezintă la Antena 3, că nu a mai băut apă de 30 de ani. Partenerul lui Carmen Brumă consumă foarte multe energizante și sucuri, deși știe că nu sunt deloc sănătoase.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu, când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață“, a spus Mircea Badea la Antena 3, potrivit playtech.ro.

Prezentatorul a afirmat că și medicii sunt uimiți atunci când le mărturisește că nu bea apă deloc.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: «Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă». Și eu îi zic: «Nu am băut apă de 30 de ani». Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată, nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai adăugat vedeta de televiziune.

Mircea Badea spune că dă mulți bani pe energizante, pentru că acestea sunt destul de costisitoare.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a conchis realizatorul TV.

 

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: