Comunitate

Destinul tragic al Denisei

Dramă incredibilă a Denisei, fetița din Vaslui care a murit din senin, la vârsta de 9 ani. Copila era crescută de bunica ei, pentru că mama s-a stins de cancer, când cea mică avea doar 7 luni. Mămica avea doar 18 ani și jumătate când a fost răpusă de un cancer la gât.

Tatăl nu a recunoscut-o pe Denisa, micuța rămânând în grija buncii. Asta până într-o zi în care fetița a spus că nu se simte bine și ar vrea ceva dulce și un suc. Bunica îi făcea toate voile, așa că a mers la magazin și a luat ce i-a cerut. 

“Eu sunt bolnavă, vai de capul meu, abia venisem de la spital. Când m-am întors acasă am văzut că se simte cam rău. Am întrebat-o ce are. Mi-a spus că o doare capul. Soţul mi-a zis că fata s-a simţit rău toată noaptea, a vomitat. Am început să plâng, mă gândeam că o pierd şi pe ea aşa cum am pierdut-o pe mama ei. Denisa mi-a zis să stau liniştită, că Dumnezeu e mare şi crede în El. A cerut să bea suc. I-am cumpărat, dar n-a băut. Nici de mâncat nu a mâncat nimic.“, a povestit bunica Denisei.

Denisa a murit cu zile, mai spune spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui, pentru că salvarea a venit după două ore. (A.M.)

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: