Politică

Din ce în ce mai mulți neica nimeni vor să fie parlamentari de Gorj

Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Tg Jiu, a pierdut cu brio alegerile locale în favoarea liberalului Marcel Romanescu. De altfel, social democrații gorjeni nu-și făceau speranțe în vreun câștig, de asta l-au și convins pe Florescu să candideze cu șanse aproape zero de câștig.

Șmecherii din PSD și-au frecat mâinile pentru că nu au fost ei nevoiți să-și asume un eșec, dar Florescu crede acum că merită un loc eligibil pe listele parlamenare ale partidului din care face parte. Numai că distinsul perdant care nu a câștigat nici o dispută în afară de, probabil, cele cu nevasta sa, vrea acum, ca drept răsplată pentru candidatura eșuată la Primăria Tg Jiu, să fie parlamentar, deși nu știe nimeni ce l-ar recomanda pentru așa demnitate.

Florescu, profesional, n-a făcut nimic în viața sa, în afară de  o apariție meteorică în presa sportivă, după care a făcut ani de zile cafele pe la sediul PSD în așteptarea la orizont a unui post de directoraș în oraș, pentru că omului i-au crescut pretențiile.

A crezut că dacă bea cafea în același sediu cu greii PSD de la Gorj poate să le fie egal. Umblă zvonul că social democrații vor să-l faulteze pe Cârciumaru și să nu-l mai pună pe listele parlamentarilor în favoarea unor neica nimeni ca Florescu. Cu toate bubele lui, Câciumaru, primar al Tg.Jiului de mai multe ori, poate să se laude că în mandatele lui s-a făcut ceva. Una dintre cele mai hazlii realizări a fost reabilitarea WC-ului public din parc pe care-l dotase și cu muzică la comandă. Adică înainte de a intra în cabină treceai pe la femeia de serviciu căreia îi comandai un vals, un tango sau o manea, funcție de nevoi... Măcar omul ăsta a făcut ceva, dar Florescu?

Floescu a vânat oportunitățile. A fost prefect, vicepreședinte la Consiliul Județean, secretar de stat în MAI condus de Carmen Dan cu responsabilități asupra prefecților. A avut și norocul unei neveste căreia i-a înfințat post de psiholog la Ansamblul Doina Gorjului, pe care l-a desființat după ce nevasta a ocupat funcția de director al Palatului Copiilor, și-a făcut o vilă pe care n-a declarat-o.

Omul poate spune că partidul l-a făcut om. La cât zbucium a avut merită să se odihnească în Parlament...

Vizualizări: 438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: