Justiție

Dincă, suspect în cazul Luiza înainte de răpirea Alexandrei

Un bărbat care vindea telefoane vechi în Târgul de săptămână din Craiova a fost chemat la DIICOT cu două săptămâni înaintea izbucnirii scandalului de la Caracal şi întrebat cui a vândut un telefon Nokia. Omul a spus că nu-şi aminteşte şi atunci i s-a arătat o planşă cu mai multe fotografii. „În ziua descinderilor de la Caracal, au venit iar cu planşa aia, iar am spus că habar n-am, şi atunci mi-au zis să mă uit la ştiri şi o să înteleg mai multe”, dezvăluie Adevărul.

Martorul audiat în dosarul „Caracal” a fost chemat la Serviciul Teritorial al DIICOT Craiova cu o jumătate de lună înaintea dispariţiei Alexandrei, fiind întrebat cui a vândut un telefon Nokia. Omul a spus că nu-şi aminteşte. Procurorii au insistat şi i-au spus că au certitudinea că acel telefon fusese folosit de el.

„Le-am spus că eu n-am avut niciodată Nokia, ci doar două telefoane Alkatel şi un telefon cu butoane mari, de nevăzători. Şi le-am spus că poate am băgat cartela în vreun telefon care era la vânzare, să le arăt clienţilor că funcţionează”, povesteşte bărbatul. Omului i s-a arătat atunci o planşă cu fotografiile mai multor bărbaţi. ”Erau vreo 6 - 8 fotografii, pe două rânduri, nu mai ştiu dacă erau 3 sau 4 pe rând. Le-am zis că nu recunosc pe nimeni!“, declară martorul.

După o săptămână, episodul s-a repetat, dar de data aceasta a fost chemat de poliţiştii din Craiova. „Iar mi-au arătat pozele alea, iar le-am spus că nu ştiu nimic”, afirmă bărbatul.

Martorul mai susţine că apoi, exact în ziua de 26 iulie, procurorii i-au mai arătat încă o dată fotografiile. „În ziua descinderilor de la Caracal, au venit iar cu planşa aia, iar am spus că habar n-am, şi atunci mi-au zis să mă uit la ştiri şi o să înteleg mai multe. Apoi, când m-am uitat la televizor şi am văzut cazul cu cele două fete dispărute, mi-am dat seama. Mi-au arătat fotografia lui Dincă înainte ca Alexandra să fie răpită”, declară martorul.

Apare întrebarea de ce, dacă Dincă era deja suspect în cazul Luizei, nu s-a ajuns mai repede la el în cazul Alexandrei, pentru ca fata să poată fi salvată.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: