Administrație

Direcția de urbanism a sectorului 1 din Capitală la perichiziționat

Miercuri, 16 decembrie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară la adrese din București și județul Ilfov, precum și si mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

 
Este vorba despre un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de executare fără autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri.

 
Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile vizează Direcția Generală de urbanism și amenajarea teritoriului și Serviciul de autorizări din Primăria Generală. Sunt vizate imobilele ridicate în zona Bucureștii Noi/Chitila, cu destinaţia locuinţe.

 
Audierile se vor desfășura la sediul Serviciului Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: