Sport

Discurs războinic al lui Hagi înainte de Farul – FCSB

Farul Constanța poate sărbători câștigarea titlului în SuperLiga dacă o învinge pe FCSB, duminică, 21 mai, de la ora 21:00.

Înaintea meciului direct din etapa a noua a play-off-ului SuperLigii, Farul are un avans de un punct față de FCSB, în fruntea clasamentului.

Gică Hagi a anunțat că pregătește o strategie ofensivă și s-a declarat încrezător înaintea confruntării de la Ovidiu.

"Regele" a vrut să transmită un mesaj de forță și a subliniat că Farul a fost net superioară tuturor echipelor în acest sezon.

"Lumea ține cu Farul pentru că Farul e cea mai bună echipă în sezonul 2022-2023. Punct! Am jucat cel mai frumos fotbal! E meritul acestei echipe că și-a câștigat suporteri, acest oraș a demonstrat că e cel mai bun.

La începutul campionatului, nimeni nu ne dădea nicio șansă. Din contră, ne-ați pus la retrogradare! Uitați-vă la cifrele noastre, nu ați pomenit nimic. De 120 de kilometri alergați, la noi nu se fac statistici. Suntem echipa care a alergat cel mai mult din tot campionatul!

Am câștigat categoric, 3-1, acasă cu FCSB și am fost felicitați inclusiv de ei. Sperăm să repetăm acel joc și să dăm același număr de goluri.

Noi, ca echipă, din toate punctele de vedere, i-am distrus pe toți până în momentul acesta! E o diferență recunoscută față de toate celelalte echipe. Duminică vrem să fim aceiași, care să atace, să se apere foarte bine. Vom ataca! E un principiu, avem identitate.

Adversarul e foarte bun, ne vom pregăti, vom analiza. Dar credem că jocul colectiv al nostru e mai bun decât al adversarului. Mă interesează în primul rând să fim noi. Asta o să le spun și jucătorilor, dacă o să fim noi, o să câștigăm 100%", a spus Gheorghe Hagi, la emisiunea Fotbal Club.

Vizualizări: 56

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: