Comunitate

Doi băieţi aflaţi în grija Protecţiei Copilului, dispăruţi

Doi copii de 12, respectiv 14 ani, sunt căutaţi de poliţişti, după ce duminică au plecat într-un parc şi nu au mai revenit la Complexul de Servicii Sociale de Urgenţă în Domeniul Protecţiei Copilului, unde locuiau..

 
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări pentru depistarea a 2 băieţi, în vârstă de 12 şi 14 ani, dispăruţi din Timişoara, judeţul Timiş.
 


"La data de 18.09.2022,în jurul orei 18:00, David Mihai Alexandru (12 ani) şi  Mateaş Valentin (14 ani) ar fi plecat din parcul de pe strada Nicolae Titulescu din Timişoara, în direcţia Gării de Nord, iar până în prezent nu au mai revenit la Complexul de Servicii Sociale de Urgenţă în Domeniul Protecţiei Copilului(din care făceau parte)", transmite IPJ Timiş. 

 
David Mihai Alexandru are1,60 metri înălţime, păr scurt, blond, ochi albaştri. La data dispariţiei purta pantaloni negri şi pantofi sport negri.

 
Mateaş Valentin are 1,60 metri înălţime, 50 kg, păr şaten, ochi căprui. Era îmbrăcat la data dispariţiei cu pantaloni albaştri, pantofi sport gri.

 
Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 60

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: