Eveniment

Doi ciobani găsiți decedați în fântână

Un bărbat de 43 de ani, din Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, şi unul de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi, au fost găsiţi duminică dimineaţa decedaţi într-o fântână aflată în câmp, în afara satului Smârdan, comuna Ciupercenii Noi.

Potrivit informaţiilor furnizate de ISU şi IPJ Dolj, cei doi bărbaţi sunt ciobani la două stâne amplasate în extravilanul comunei Ciupercenii Noi, iar aceştia au fost găsiţi în urma unui apel primit la 112.

"În cursul dimineţii s-a primit un apel prin care poliţiştii au fost sesizaţi că într-o fântână din comuna Ciupercenii Noi este căzută o persoană. La faţa locului s-a stabilit faptul că doi bărbaţi - unul de 43 de ani, din Ciupercenii Noi, şi celălalt de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi -, ciobani la două stâne amplasate în extravilanul comunei Ciupercenii Noi, au fost găsiţi decedaţi în fântâna respectivă, cadavrele acestora fiind scoase de reprezentanţi ai ISU", precizează IPJ Dolj.

Fântâna în care s-au înecat cei doi are diametrul de circa 1 metru şi se află în câmp, aproape de una dintre stâne.

"Iniţial a fost văzută plutind o persoană şi salvatorii au acţionat pentru extragerea victimei din fântână. La o verificare atentă şi în urma discuţiilor cu proprietarul stânei, au mai descoperit încă o persană în fântână. În total două persoane în vârstă de 43 şi 38 ani, ciobani la două stâne, au fost scoase din acea fântână", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Până la nivelul apei erau circa 8 metri, iar din primele verificări cele două cadavre nu prezintă urme de violenţă.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: