Eveniment

Doi soți din Sibiu au murit în aceeași zi

 
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că un bărbat de 70 ani, din județul Sibiu, ce fusese internat pe 26 martie, în Spitalul de Urgență Județean Sibiu, a decedat luni, 30 martie, testul pozitiv la coronavirus fiind confirmat marți.


Potrivit oradesibiu, este vorba despre un lider al comunității rrome din Sibiu, care suferea de insuficiență renală cronică cu dializă și boală cardiovasculară și care fusese la tratament în urmă trei săptămâni, în Turcia, alături de soție.

Soția acestuia, în vârstă de 65 de ani, a murit și ea tot luni, la spitalul din Sibiu, la două zile după ce fusese confirmată cu coronavirus. Femeia a fost internată la spitalul județean din Sibiu, secția ATI, vineri, 27 martie, în aceeași zi fiindu-i recoltate probe biologice pentru COVID-19, probe ce au fost testate la Spitalul Regina Maria București, potrivit stirioficiale.ro.

Femeia de 65 de ani a fost primul deces din cauza coronavirusului anunțat la Sibiu, respectiv decesul cu numărul 51 din bilanțul național. Aceasta avea o patologie preexistentă, și anume o boală cardiovasculară, la fel ca soțul ei, care a fost anunțat drept decesul cu numărul 81 în bilanțul național.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: