Eveniment

Doi soți s-au sinucis la vârsta de 41 de ani

Poveste tragică a unei familii din Sebiș, județul Arad, ambii soți luându-și viața la vârsta de 41 de ani.

După ce, acum șapte ani, și-a pierdut soțul, zilele trecute soția lui a decis să încheie socotelile cu viața. Cei doi au lăsat în urmă un copil.

Totul a început în urmă cu aproximativ zece ani, când cei doi soți, împreună cu fiul lor, au decis să se întoarcă din străinătate în România.

Viitorul lor părea să fie promițător. Își construiseră o casă în Sebiș, județul Arad și erau fericiți, până când soțul a suferit un infarct. Au urmat zile crunte pentru cei trei. Bărbatului i-au fost montate stent-uri, însă nimic nu avea să mai fie la fel.

Dintr-un bărbat energic și plin de viață, omul a intrat într-o depresie, care l-a împins să facă un gest extrem. În urmă cu șapte ani, acesta a decis să-și ia viața. Cel care l-a găsit fără suflare a fost chiar băiatul lui, care urma să susțină examenul pentru a intra la liceu.

După ce și-a pierdut soțul, unicul său sprijin, soția lui a suferit o depresie cruntă. Au urmat zile grele, iar prima tentativă de suicid a avut-o cu puțin timp după pierderea suferită. Femeia a fost salvata atunci, chiar în ultimul moment. Însă femeia nu a fost părăsită de aceste gânduri negre iar pe 15 martie, chiar fiul ei avea să o găsească, fără suflare, în baia locuinței, după ce, în urmă cu șapte ani, tot el și-a găsit și tatăl spânzurat în garaj.

Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru femeie, și au declarat decesul acesteia.

Cei doi soți aveau 41 de ani în momentul în care au decis să-și încheie socotelile cu viața.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: