Administrație

Drum național blocat de o alunecare de teren

Drumul Naţional 58B, între Reşiţa şi Bocşa, este blocat, la această oră, din cauza unei alunecări de teren, care, din fericire, nu a produs victime, a informat sâmbătă ISU Caraş-Severin.

"În jurul orei 14,30, la ieşire din Reşiţa, între Colţan şi Moniom, pe DN 58B, s-a produs o alunecare de teren, în urma căreia drumul a fost blocat. Din fericire, nu sunt victime. La faţa locului, acţionează Secţia Drumuri Naţionale, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa şi un echipaj al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

O altă alunecare de teren s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în Oraviţa, care a pus în pericol o casă de locuit. Alunecarea a avut loc pe strada Ciclovei, pe o lungime de aproximativ 15 - 20 metri, care pune în pericol o casă. Casa afectată este locuită de trei persoane, doi adulţi şi un copil, care s-au mutat într-un alt imobil.

În acest moment, reprezentanţi ai Primăriei Oraviţa şi pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa efectuează o recunoaştere la faţa locului.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: