Eveniment

Dumitru Coarnă,președinte al unui sindicat al polițiștilor va candida la Camera Deputaților pe listele PSD Călărași, județul în care a fost șef de post

Dumitru Coarna a confirmat, vineri seara, ca va candida pe listele PSD pentru un loc de deputat. Marcel Vela a anuntat inca din luna martie ca sindicalistul va ajunge pe listele PSD.

La inceputul lunii martie, Coarna si sindicalistii lui l-au huiduit pe Marcel Vela chiar in timp ce se intona imnul national in fata MAI. Vela urma sa prezinte bilantul MAI. Ministrul a anuntat inca de atunci ca Dumitru Coarna va deveni candidat al PSD.

 
„E un sindicat condus de un pensionar, nu e angajat al MAI. (…) Ce face aici pensionarul acesta care conduce sindicatul si care are salariu mai mare decat ministrul MAI…. va fi un frumos candidat politic pentru Parlament.

Au cazut in capcana membri de sindicat care au stricat un moment frumos chiar al activitatii lor. In acest minister e increngatura intre sindicate care cer salarii marite, pensii marite.

Dincolo de a cere bani cat mai multi, sporuri, pensii, ar trebui sa se intrebe ce fac ei pentru Romania. E manevra politica in spatele acestui protest!”, a declarat Marcel Vela.

 Presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, Dumitru Coarna, a anuntat vineri seara ca va fi primul pe lisat PSD Calarasi pentru Camera Deputatilor.

„Asa este! Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala. Organizatia de la PSD Calarasi m-a nominalizat marti, a fost un vot in unanimitate. Astazi (n.red. vineri, 16 octombrie), am avut o discutie cu presedintele PSD Calarasi, Vasile Iliuta, care m-a si propus in biroul executiv politic al PSD”, a declarat Dumitru Coarna pentru G4 Media.

El a mai explicat ca in prima faza fusese propus pentru Senat, insa ulterior au convenit sa fie optiunea numarul 1 a PSD Calarasi pentru Camera Deputatilor.

„Am depus dosarele pentru locul 1 la Camera Deputatilor. Initial, am inteles ca ei m-au votat pentru Senat. Dar am stabilit cu domnul presedinte Vasile Iliuta, daca lucrurile se vor intampla asa, sa merg la Camera Deputatilor, dintr-un singur considerent: e camera decizionala pe legile organice”, a spus Dumitru Coarna

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: