Politică

După ce a făcut-o pe Firea ,,impostoare profund coruptă,, Băsescu o invită la dezbatere în sala de consiliu a primăriei

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, spune că și-a făcut testele antidrog și COVID-19 cerute de Gabriela Firea contracandidaților și îi propune acesteia o dezbatere în doi sau trei, în sala de consiliu a primăriei.

Băsescu a făcut anunțul pe Facebook, într-o postare în care o numește pe Gabriela Firea „impostoarea profund coruptă”.

„Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti -Piteşti.
Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului”, scrie Băsescu.

„Mulţumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni, impostoarea coruptă a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri”, afirmă candidatul PMP.

Traian Băsescu spune că a „alergat îndată la laboratoare” și în regim de urgență și-a făcut testele.

„Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative.
În aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat”, continuă Băsescu.

El propune următorul format pentru dezbatere:

„Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu iar presa în sală. Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat. De asemenea vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare 3 sau 4 întrebări despre program. Moderatorul ar trebui să fie un representant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei. Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi”

Gabriela Firea a transmis, sâmbătă, că participă la orice dezbatere dacă ceilalți candidați își fac testul antidrog și COVID-19 pentru a dovedi că sunt sănătoși și lucizi.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: